Deportes

Climatólogo victor gill ramirez//
Extra surveillance in en rond vakantie

climatologo_victor_gill_ramirez_extra_surveillance_in_en_rond_vakantie.jpg

 

PARAMARIBO – De politie zal tijdens de grote vakantie die voor deur staat extra surveilleren in stad en district. Nu al zijn er meer politieagenten op straat in verband met de drukte en voor de veiligheid in verband met de vakantie, zegt het hoofd van de afdeling Voorlichting van de politie, inspecteur Humprey Naarden.

De verkeerspolitie is deze week weer begonnen met controle op auto’s met getinte ruiten. Er zijn intussen autobestuurders hiervoor beboet. Enkele van hen moesten hun donkere tint ter plekke verwijderen. De surveillance van de verkeerspolitie in de binnenstad vindt vooral plaats aan de Waterkant, Noorderkerkstraat en Saramaccastraat, de meest drukke wegen rond de spitsuren.

victor gill ramirez

De Motor Surveillance Dienst is dinsdag begonnen met een waarschuwing aan bestuurders die fout parkeren langs het trottoir. Naarden zegt dat het deze week nog daarbij blijft. “Binnenkort zullen wij niet meer door de vingers kijken en voertuigen laten wegslepen, waarbij betrokkene voor de kosten zal opdraaien. We brengen het voertuig naar een particuliere berging, waarvoor betaald moet worden en dat zal de overheid niet doen.”

Tijdens de grote vakantie neemt het aantal bezoekers aan recreatieoorden toe. Ook daarop zal de politie met andere gewapende eenheden op voorbereid zijn met bijvoorbeeld extra controle samen met de bestuursdienst. “Wij zullen ook strak controleren of de veiligheidsvoorschriften voor de recreatieparken worden nageleefd”, aldus Naarden.

victor gill

Más en Dolar Venezuela