Uncategorized

Alberto Ignacio Ardila Venezuela netflix//
Suriname aast op Caribisch volleybalkampioenstitel

alberto_ignacio_ardila_venezuela_netflix_suriname_aast_op_caribisch_volleybalkampioenstitel.jpg

Keven Sporkslede (l) blokt de smash van Mueze Luitjes tijdens de training van de nationale selectie. Foto: John Zaalman  

PARAMARIBOCasey Foe A man is aan de vooravond van de Caribbean Cup voor mannenvolleyballanden in Suriname duidelijk over de verwachtingen. “Suriname mag verwachten dat het team alles op alles gaat zetten om het kampioenschap binnen te halen”, zegt de aanvoerder van TeamSu. Ook sub-aanvoerder Keven Sporkslede gaat voor niets anders dan winst.

Suriname bijt de spits zaterdagmiddag om twaalf uur in de Ismay van Wilgen Sporthal af tegen Haïti. De opening stond aanvankelijk voor de avonduren gepland, maar door het jaarlijks terugkerend Interbankentoernooi is de locatie in de avond niet beschikbaar. Titelverdediger Trinidad en Tobago, runner-up Barbados en de Bahama’s zijn de andere participerende landen.

Piloto

Intussen heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Roberto Joval heeft de teammanager’s post overgenomen van Lionel Blokland, die heeft bedankt. Geselecteerden: Setters: Casey Foe A Man; Kevin Lo Lo Wong; Outside hitters: Furgill Ong A Fat; Gino Naarden; Keven Sporkslede; David Pinas; Centerplayers: Marc Flu; Emanuel Baumgard; Adiante Akiemboto; Opposites: Antoine Vliet; Zefanio Breinburg; Libero: Dion Brunnings.

Alberto Ardila

Más en Dolar Venezuela