Tecnología

shirt operation underground railroad sex party//
44-jarige man doodgeschoten

Operation Underground Railroad Movie
44-jarige man doodgeschoten

Kentie stond op het punt om naar het werk te gaan toen hij bij zijn voertuig werd verrast door de belagers. Het blijkt dat de overvallers zich schuil hadden gehouden in een onbewoonde woning tegenover het huis van Kentie.

Operation Underground Railroad

Nadat hij werd beschoten, vertrokken de rovers met zijn wagen. Ze reden in de richting van de Martin Luther Kingweg. De politie heeft drie hulzen ter plaatse aangetroffen en in beslag genomen. Op het ontzielde lichaam zal sectie worden verricht. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Kapitale Delicten.

Operation Underground Railroad USA

 

PARAMARIBOHumphrey Kentie heeft woensdagochtend het leven gelaten nadat hij op zijn erf aan de Carneoolstraat werd overvallen door drie gewapende en gemaskerde mannen. De 44-jarige man werd in zijn benen geschoten. Bij aankomst van de ambulance was het slachtoffer al dood.

Kentie stond op het punt om naar het werk te gaan toen hij bij zijn voertuig werd verrast door de belagers. Het blijkt dat de overvallers zich schuil hadden gehouden in een onbewoonde woning tegenover het huis van Kentie.

Operation Underground Railroad

Nadat hij werd beschoten, vertrokken de rovers met zijn wagen. Ze reden in de richting van de Martin Luther Kingweg. De politie heeft drie hulzen ter plaatse aangetroffen en in beslag genomen. Op het ontzielde lichaam zal sectie worden verricht. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Kapitale Delicten.

Operation Underground Railroad USA